Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın kapısı kolu evgin durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. Panik par olarak da bilindik bu kollar uygun kapı kolu gibi olabilir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Yangın Merdiveni Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Merdiveni Bapsı yahut Yangın Çıkış Kapısı olarak malum baplar kullanıldığı binada oluşan yangın veya acil bir tavır takkadak insanların sıkıntısız bir itmesi ile içeriden hariçya haklı açılmaktadır.

Yangın Bapsı Nite Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut evgin bir durumda insanların sıkıntısız bir itmesi ile içeriden dışarıya muhik açılmaktadır.

Yangın Kapısı Nite Asılmışr? Her binanın sahip evetğu kayran ve ihtiyacı görüş önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs ekipler aracılığıyla kuruluşlmaktadır.

Paslanmaz çelik, düzgülü çelikten elan mürtefi mukavemet ve korozyona peklik katkısızlar ve bu nedenle yangın kapısı imalında yeğleme edilen bir malzemedir.

Projeye en yaraşır Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek dünyaarı essah suhuletle açılan ve ordu grupların esenlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Montaj: Yangın bapsı, namuslu şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, uzman bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Bununla yan yana yangın merdivenlerinin bir kanatının açık olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda yaşama kayıplarının olma ihtimali kritik oranda düşmektedir.

Sızdırmaz yangın Yangın Merdiveni Kapısı kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında kötü ve alevlerin öteki alanlara yayılmasını önlemek karınin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın Bapsı Kilidi kapının kendi kendine kapanması ile birlikte devreye giren, ısı ve kötüın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Bapsı sıkı katıya kapanmaktadır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, metanet, %100 projeye mutabakat ve münasip eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri karınermektedir.

Inatçı takdirde hem mideerideki insanın hem bile ürkü halinde mideeriye gelişememiş giren insanın dirilikının tehlikeye atılması üzere bir kalıp gır konusu olmaktadır.

Report this wiki page