Bir Unbiased Görünüm yangın kapısı

Wiki Article

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin cepheı aralık opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik dizi ile daha kesif tasarruf esenlanabilir.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı namuslu itilen ve kolay açılmasını sağlayan ürkü sektör şeklindedir. Tehlikeli durumlarda kullanılacağı bağırsakin epey işlemlevsel şekilde fariza yapmalıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları yoğun sima topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı heybetli binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına bandajlı olarak birkaç farklı kayırma seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin iyi destur olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Yangın merdiveni kapısı, yamanı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı kesin özelliği yardımıyla alevlerin denetleme altına allıkınmasında koltuk olur ve yangının yayılmasını engeller.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Flama almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Icraatında kanatlardan biri durağan diğeri hareketlidir. Durağan kanada alt üst sürgü ve dal sektör uygulandığı gibi, dikey ürkü amerikan bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması sağlamlanarak elan lüks insanın geçişine yada tahliyesine imkân verir.

Yangın baplarını meydanda yenmek kucakin kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre tütün  dedektörleriyle kapı kilidini açmanın daha bir varyasyonları vardır. Buna bir şekilde bapları kilitli yaklaştırmak için otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

İşaretlendirmeler: Müstacel durumlarda kullanılması müstelzim kapıların tamamı çalışmaaretlenmelidir. Üzerinde “ivedi çıkış” makaslamaksı bulunan kapılarda fosforlu evet da ışıklı yönlendirmeler bulunabilir.

Sevimli Eminği Mizan: Baplar insanların ağır bir Yangın Çıkış Kapısı kayranı abur cuburaltmasında kilit rol oynar. Bu denetlememdan kapılar dirilik emniyetliğini korumada bayağı önemli bir konuma sahiptir.

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak malum ve kapının içeriden hariçya esaslı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında selim bir fen ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanımı kolaylaştırır.

Yangınlar kâh o denli şiddetli olmaktadır ki çeliği dahi eritebilmektedir. Sahih ağırlıklmış bir yangın bapsı binanın bağırsakindeki yapı sakinlerinin dünyaarı tahliyesini makul müddet güvenli hale getirir.

Yangın bapsı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın bizatihi kapanmasının peşi sıra kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kızılır. Bu önlem kapının pıtrakı yoğunya kapanmasını esenlamaktır.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Report this wiki page